jueves, 25 de abril de 2013

Els carbohidrats: el Bloc de la Dieta Sana a Temps Esport

Des del Bloc de la Dieta Sana hem col·laborat redactant un article de nutrició per a la revista Temps Esport parlant sobre l'obtenció d'energia per a l'organisme i els carbohidrats 

L'article parla sobre aquests macronutrients tant necessaris per obtenir energia per la nostra vida diària i per a la pràctica esportiva. 

article de nutrició dels carbohidrats i l'obtenció d'energi


El passat mes de març, ja vam publicar un article a Temps d'Esport titulat  "La riquesa dels llegums".  Aquest article feia referència a les propietats nutritives dels llegums, la seva riquesa en hidrats de carboni complexes i proteïnes vegetals, a més dels minerals i vitamines que aporten.

Temps Esport és una revista de divulgació esportiva de la zona del Maresme i que es distribueix gratuïtament. La filosofia d'aquesta revista és fomentar la pràctica de l'esport i un estil de vida saludable. Tracta de temes de salut relacionats amb l'esport, des de la nutrició fins a l'osteopatia, passant per reptes i calendari d'esdeveniments esportius i entrevistes a esportistes del Maresme.


Esperem que l'article us hagi agradat i us hagi donat consells i idees d'utilitat. Recordeu que si teniu dubtes o comentaris al respecte podeu fer-nos-els arribar a l'apartat de "Comentaris" que trobareu al peu d'aquesta entrada.

Maria Casanova, Dietista-Nutricionista

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per fer-nos arribar el teu comentari. En breu, et farem arribar la resposta en aquest mateix post.

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...