lunes, 22 de abril de 2013

La migranya i el ferro: temes per als propers articles

El passat 11 d'abril vam proposar-vos una enquesta per tal que ens féssiu arribar aquells temes de nutrició que més us interessaven que parléssim al Bloc de la Dieta Sana i aquí us presentem els resultats.


Taula d'estudi amb un llibre obert i un bolígraf

En relació amb les patologies, els temes més votats per vosaltres han estat la migranya (amb un 37% de les respostes) i la gastritis i el refluxe (33%), per tant, ens posem mans a l'obra per publicar un article sobre cada un d'aquests temes.

Pel que fa referència a la nutrició esportiva, el tema més votat ha estat el de pautes per a realitzar un bon esmorzar previ a una cursa o marxa (43%). En aquest sentit, com que ja havíem publicat un post relacionat amb l'esmorzar previ a una cursa, i tenint en compte els temes de nutrició esportiva que ens heu suggerit en el darrer apartat de l'enquesta (pregunta oberta), hem pensat que seria més interessant realitzar un article sobre la creatina i les proteïnes.

Si mirem sobre quin tipus d'aliment us agradaria que parléssim, hem vist, que el més votat ha estat com s'han de pendre els aliments rics en ferro per una correcta absorció (36%), seguit de les fruites i verdures de primavera (29%). Així doncs, comencem a preparar aquests dos articles.

I finalment, en relació amb les teràpies naturals, tenim un empat (29%) entre els interessats a saber com ajudar a regenar la pell cremada i els pros i contres de l'oli de rosa de mosqueta versus d'argan i per tant, ja tenim temes per a les properes setmanes.

En relació amb l'apartat que us vàrem deixar per què ens féssiu arribar qualsevol tema que us interessés, hem rebut mil i una propostes molt interessants: la interacció de la fruita amb altres aliments, la creatina, la influència de la cafeina en el rendiment esportiu, què són els aminoàcids i per a què serveixen, nutrició infantil, nutrició per a embarassades, com aconseguir la motivació per a fer dieta, alimentació per a proves d'ultra-resistència, etc.

Després de recollir les vostres opinions ens posem a treballar en els articles!

De nou us donem les gràcies per participar en l'enquesta i i fer-nos arribar la vostra opinió, que ens ajuda a millorar dia rere dia i fer útil el Bloc de la Dieta Sana.

Maria Casanova, Dietista-Nutricionista

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per fer-nos arribar el teu comentari. En breu, et farem arribar la resposta en aquest mateix post.

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...