És un plat molt senzill i que no tardareu gaire en cuinar-lo.
- Uns 150g de cigrons cuits
- 200g de bròquil
- 1 cullerada sopera de sèsam natural triturat
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva extra
- 1 cullerada de postre de tamari (salsa de soja)
- 1/4 de porro (en juliana)
Posem el bròquil en una olla a vapor i el deixem coure uns 15 minuts. Un cop cuit el bròquil, escalfem en una paella 1 cullerada sopera d'oli d'oliva extra (vigilar que no fumegi), un cop estigui calent afegir el porro, saltejar-lo lleugerament, llavors incorporar el bròquil i els cigrons. Un cop estiguin daurats apagar el foc i assaonar amb tamari i sèsam triturat. Remoure-ho tot i servir.
Composició nutricional del plat (per persona):
- 395 KCal
- 13g de Proteïna
- 20g de Lípids
- 36g de Carbohidrats
- 20g de Fibra
- 300mg de Calci
Apart de la bona aportació de calci, podem anomenar que aquesta recepta aporta molta fibra, si busquem la bona absorció del calci aquesta no deixarà que s'absorbeixi una part. La fibra s'uneix als minerals impedint que s'absorbeixin, així que us aconsellem que tregueu la pell del cigró, tal i com vam comentar-vos al post de com fer els cigrons més digeribles.
Espero que us agradi la recepta i bon profit!!
Maria Casanova, Dietista-Nutricionista
Sà i fàcil, no hi ha millor combinació! Salut!
ResponderEliminari boníssim ;) Salut i Dieta Sana!
ResponderEliminar