jueves, 28 de marzo de 2013

La civada: un aliment energètic i nutritiu

Sabíes que la civada és un aliment molt nutritiu i energètic, molt recomanable per a les persones que practiquen esport diàriament o bé que són molt actives?

civada en flocs i en gra


Aquest mes de març, des de la Dieta Sana, vam col·laborar amb la revista Temps d'Esport, preparant un article sobre els llegums. Però no era la primera vegada que hi col·laboràvem, ja que durant l'any passat vam participar-hi amb algunes curiositats sobre nutrició, sota l'epígraf "Sabies què", per exemple, sobre la civada, que segurament us serà d'utilitat.

Com deiem la civada és un aliment molt nutritiu i energètic. Majoritàriament es consumeix en flocs i és un dels cereals més proteics i ric en hidrats de carboni. També aporta una bona quantitat de fibra, soluble, i ajuda en casos de restrenyiment. És un cereal que conté gluten (en menor quantitat que altres cereals) per tant per persones celíaques no seria recomanable. 
Així doncs, la civada és un aliment excel·lent per a persones que practiquen esport diàriament o per les que són molt actives.

Maria Casanova, Dietista-Nutricionista



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per fer-nos arribar el teu comentari. En breu, et farem arribar la resposta en aquest mateix post.

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...