jueves, 7 de marzo de 2013

La riquesa dels llegums: La Dieta Sana a Temps Esport

Aquest mes de març des del bloc Dieta Sana hem col·laborat redactant un article de dietètica per a la revista Temps Esport parlant sobre la riquesa dels llegums i els seus beneficis nutricionals.



Temps Esport una revista gratuïta, de divulgació de l'esport de la zona del Maresme. La filosofia d'aquesta revista és fomentar la pràctica de l'esport i un estil de vida saludable. Tracta de temes de salut relacionats amb l'esport, des de la nutrició fins a l'osteopatia, passant per reptes i calendari d'esdeveniments esportius i entrevistes a esportistes del Maresme. 

L'article, titulat "La riquesa dels llegums" parla d'aquest grup d'aliments tant nutritius per a la nostra alimentació però molt oblidats en la nostra dieta habitual. L'article destaca les propietats nutritives dels llegums, la seva riquesa en hidrats de carboni complexes i proteïnes vegetals, a més dels minerals i vitamines que apoten. En aquest sentit, en un post anterior del bloc podeu trobar informació sobre un tipus concret de llegums, els cigrons.

Espero que l'article us sigui d'utilitat i us convido a fer-nos arribar dubtes o comentaris al respecte.

Maria Casanova, Dietista-Nutricionista

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per fer-nos arribar el teu comentari. En breu, et farem arribar la resposta en aquest mateix post.

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...