jueves, 31 de enero de 2013

Bròquil amb cigrons i sèsam triturat, una recepta amb molt calci

Avui us presentem un plat molt nutritiu, saborós i de temporada. La combinació del bròquil, cigrons i sèsam fa que sigui un plat ric en el calci, tan necessari pels nostres òssos i per la funció de contracció muscular, entre moltes altres. 

És un plat molt senzill i que no tardareu gaire en cuinar-lo.


miércoles, 23 de enero de 2013

El quefir, la beguda fermentada. Heu sentit a parlar d'ella?

Avui parlarem d'un aliment no gaire popularitzat però si molt beneficiós per a la salut, el quefir. D'aquest és produeix una beguda fermentada per microorganismes originària de la zona de les muntanyes del Caucas, Tibet o Mongòlia, que es va extendre a Europa al voltant del s. XIX. Es pot obtenir beguda fermentada amb quefir de l'aigua, de la llet i del te, el més popular és el de la llet.



lunes, 14 de enero de 2013

Totes les respostes al test sobre coneixements en nutrició esportiva

La setmana passada vàrem animar-vos a completar un test sobre nutrició esportiva. Amb aquest post, us volem agraïr la bona acollida per la vostra part i el gran nombre de respostes rebudes. L'entrada d'avui tractarà de resoldre els dubtes que se us han pogut presentar.

mujeres haciendo deporte en el gimnasio

Quan surto a entrenar, m'hidrato millor amb aigua: FALS
Els estudis demostren que una hidratació amb una barreja d'aigua i isotònic produeix una major hidratació. Si aquest isotònic a més porta afegit hidrats de carboni mantindrem la glucosa en sang evitant la fatiga i ajudant així a millorar el rendiment.


viernes, 11 de enero de 2013

Recepta per a esportistes: Quinoa amb verdures i pipes de girasol

Sabeu ja què podeu dinar avui? No? Doncs us faig una proposta d'una recepta, Quinoa amb carbassó i llavors de girasol saltejats, és un plat diferent però que aporta proteïnes i hidrats de carboni molt interessants per a l'esportista.


receta, quinoa, carbassó, calabacín
Font: www.mireiagimeno.com


És un plat senzill i tardareu uns 20 minuts en cuinar-lo.

lunes, 7 de enero de 2013

Test sobre coneixements en nutrició esportiva

En l'actualitat, amb Internet, i més darrerament amb les xarxes socials i altres eines podem disposar de molta informació de tots els àmbits. En el camp de la nutrició hi ha moltíssima informació, però com sabem què aquesta és fiable?

A continuació us proposem un test per valorar els vostres coneixements en nutrició esportiva i poder aclarir dubtes i/o desmentir mites en la següent entrada que publicarem el dilluns dia 14 de gener.

corredores, runners, corredors, pista, atletismo


Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...